Anul 2016

CAMPIONATUL NAŢIONAL DE ŞAH INDIVIDUAL (11-12.11.2016, Satu Mare)
Felicitări celor care au luat primele trei locuri:
LOCUL I – Necşe Maria
LOCUL II – Cioca Gheorghe
LOCUL III – Balogh Bela

CAMPIONATUL NAŢIONAL DE DARTS (8.10.2016, Suceava)
Fetele CONTIU MARIANA şi MORAR ZOIA au luat locurile 8 şi 10.

TURNEUL NAŢIONAL DE FUTSAL BĂIEŢI ŞI FETE “CUPA NAPOCA” (17.09.2016, Cluj-Napoca)

La 17 septembrie 2016, a avut loc Turneul Naţional de Futsal „Cupa Napoca”, la care au participat echipele de băieţi şi fete din toată ţara. Competiţiile băieţilor şi ale fetelor s-au desfăşurat separat, cea a băieţilor la Sala „Gheorghe Roman” din Parcul Sportiv Universitar „Dr. Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, iar cea a fetelor la Clubul Sportiv Hayashi Activ din comuna Floreşti, jud. Cluj. Motivul a fost că nu s-au găsit săli apropiate şi timpul nu a permis băieţilor şi fetelor să joace împreună în aceeaşi sală. La băieţi au participat 15 echipe din ţară, iar la fete 9 echipe.

poza2Turneul s-a desfășurat în condiții excelente, au avut loc dispute serioase, simţindu-se în aer dorinţa şi ambiţia de a câştiga şi pasiunea de care au dat dovada sportivii. A fost un mare succes, mai ales datorită faptului că la fete CSST Cluj a câştigat locul II, dar şi a rezonanţei pozitive în sufletele surzilor a participării la un eveniment sportiv împreună cu alte echipe. Sportivii s-au simţit în largul lor şi s-au bucurat că nu sunt singuri, şi s-au înţeles că vor participa şi anul viitor la acest turneu.
   La băieţi, competiţia este competiţie, clasamentul final nu i-a adus în frunte, dar se poate spune că băieţii au luptat cât de bine au putut.

Turneul a fost un eveniment de succes, care a fost datorat atât prezenţei participanţilor, arbitrilor, cât şi aportului sponsorilor: BANCA TRANSILVANIA Cluj, firma Servicii Curăţenie Max Cluj-Napoca, firma HELD FASHION S.R.L. Cluj-Napoca (pentru fete), UBB Cluj şi Consiliul Judeţean Cluj (pentru băieţi). Mulţumirile noastre pentru susţinere şi sprijinul oferit în buna desfăşurare a turneului!

CAMPIONATUL NAŢIONAL DE VOLLEY BEACH (2-3.09.2016, Alba Iulia)
CSST Cluj a luat rezultate excelente:
LOCUL I – Echipa de băieți: Zidăroiu Marius și Laza Sergiu
LOCUL II – Echipa de fete: Gherghel Delia și Domniță Claudia

CAMPIONATUL NAŢIONAL DE FUTSAL (21.05.2016, Suceava)
Echipa CSST Cluj a luat lOCUL III. Felicitări!

CAMPIONATUL NAŢIONAL DE FOTBAL TENIS (25.06.2016, Arad)
LOCUL VI – Echipa de băieți: LOLICI DANIEL și HATVANI GEORGE PAUL

CAMPIONATUL NAŢIONAL DE BOWLING PE ECHIPE ŞI INDIVIDUAL (3-4.06.2016, Cluj-Napoca)
    În perioada 3-4 iunie 2016, a avut loc Campionatul Naţional de bowling pe echipe şi individual, la care au participat un număr de 59 sportivi din ţară (Alba Iulia, Arad, Braşov, Cluj, Craiova, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timişoara).
    Campionatul s-a desfășurat în condiții excelente, competiția a fost foarte restrânsă pentru câștigarea unui loc. Fără îndoială, se poate spune că fiecare participant la turneu a fost un învingător. Cu toate acestea, competiţia este competiţie, iar clasamentul final pentru C.S.S.T. Cluj se poate considera destul de bun:
PE ECHIPE FETE:

  • Locul 4 – echipa formată din Contiu Mariana şi Gherghel Crina
  • locul 9 – echipa formată din Domniţa Claudia şi Cordea Adriana

PE ECHIPE BĂIEŢI:

  • Locul 7 – echipa formată din Necşe Laurenţiu, Laslo Daniel şi Herţeg Aurel
  • locul 10 – echipa formată din Varga Janos, Pavel Florin şi Telescu Sorin

INDIVIDUAL FETE:

  • Locul 4 – Contiu Mariana
  • Locul 7 – Gherghel Crina

INDIVIDUAL BĂIEŢI:

  • Locul 6 – Herţeg Aurel
  • Locul 11 – Necşe Laurenţiu

    Organizarea Campionatului a fost posibilă graţie suportului financiar acordat de Banca Transilvania Cluj-Napoca, S.C. Servicii Curăţenie Max S.R.L. Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj. Acestor sponsori, C.S.S.T. Cluj le mulţumeşte din suflet pentru generozitatea cu care au sustinut sportul care este de o importanţă vitală pentru noi surzii în vederea integrării noastre în societate!